maandag 13 mei 2013

Nails and Celebrities 4

Hellooo.
Al weer een week geleden dat ik een post heb geplaatst op de blog. Sorry. Ook al had ik twee weken meivakantie. 
 Dit is al de vierde post van Nails and Celebrities, nog 1 en dan zit het er weer op. Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat je mening achter in een van de berichten van Nails and Celebrities. Misschien dat ik wel op jouw reactie reageer! 

maandag 6 mei 2013

hearts

Hoi!
Omdat ik vandaag vroeg wakker werd dacht ik bij mezelf: 'Waarom ga ik mijn nagels niet nog eens doen?' Ik pakte mijn nagellakdoos erbij en pakte de kleurtjes die ik wilde gebruiken, lavendel, wit, top coat, base coat, zwart... Ik begon te lakken. Ik was 1 uur zoet en moest het nog even laten drogen. En toen was mijn creatie klaar!

woensdag 1 mei 2013

Nails and Celebrities 3


Hey!
Het derde bericht van Nails and Celebrities. Nou, weer het zelfde verhaal. Vandaag wordt er weer een celebrity in het zonnetje gezet met haar nails. En natuurlijk vertel ik je hoe dat kunt doen op je eigen nagels! :)

zondag 28 april 2013

Dottie: My Giraffe

Hey!

Lange nek, schattig en komen vaak voor in de savanne. Ik heb het natuurlijk over de giraffe. Een van mijn favoriete dieren op de wereld. Jammer kun je ze niet als huisdier hebben en je kunt ze dus niet altijd aan je zijde hebben. Daarom heb ik besloten om Giraffe Nail Art te doen. Dat is gewoon een giraffe op je nails!

vrijdag 26 april 2013

Nails and Celebrities 2

Hoi!

Dit is mijn tweede bericht over nails en celebs. Maar wie zou het nou zijn? Hm, dat kunnen heel erg veel mensen zijn. Maar wie ik nou heb gekozen, zie je natuurlijk in dit bericht!

zondag 21 april 2013

Nails and Celebrities 1


Hoi!

Veel vrouwelijke celebrities zijn ook (net als ik) druk bezig met nail art, en om hun een beetje meer in het zonnetje te zetten post ik 5x een bericht over 5 verschillende celebrities en hun nails. 
Ook vertel ik hoe je hun nails ook op jouw nails kunt krijgen en natuurlijk geef ik wat informatie over diegene die dan in het zonnetje wordt gezet. :')

woensdag 17 april 2013

superhero's


Hello!

Ik hou van superhelden en natuurlijk van films met superhelden erin! Ik had dus besloten om superhelden op mijn nagels te doen. Het was wel een lange klus. Maar ik was er wel dus een paar uur zoet mee. Jammer dat het er snel van af viel... :'(

zondag 3 maart 2013

UP!


Hey!

Ben al een tijd niet meer op de blog geweest en dat spijt me ook heel erg. Ik had het ook heel druk maar ik heb weer een nieuwe post!
Ik ben dol op nail art en had jullie ook een foto van mijn nails beloofd. En ik moet me natturlijk an de regels houden, right?



vrijdag 4 januari 2013

HAPPY NEW 2013 !!!!!! ♥

Hi  iedereen!

Sorry voor de late reactie maar nog een happy new year iedereen! Eindelijk! Het is 2013! Hoe fijn voelt dat? Helemaal opnieuw beginnen met alles, gewoon, een schone lij.
En daarom laat ik nu weer hele leuke nail art ideeën zien, sommige kunnen best moeilijk zijn. Maar het is toch wel de moeite waard om ze te bekijken? Vind ik. Nou, bekijk ze zelf en ik hoop dat je het leuk vond om deze coole nail art ideeën te zien!