zondag 21 april 2013

Nails and Celebrities 1


Hoi!

Veel vrouwelijke celebrities zijn ook (net als ik) druk bezig met nail art, en om hun een beetje meer in het zonnetje te zetten post ik 5x een bericht over 5 verschillende celebrities en hun nails. 
Ook vertel ik hoe je hun nails ook op jouw nails kunt krijgen en natuurlijk geef ik wat informatie over diegene die dan in het zonnetje wordt gezet. :')






En ik heb dus besloten om te beginnen bij zangeres Rihanna. 
 Rihanna (25) is al sinds de 2004-heden bekend. Ze is niet alleen maar een zangeres, maar ze deed ook in verschillende films mee, zoals Battleship (2012) en Bring it On: All or Nothing (2006). Maar waar ik het nu over zal hebben is over haar nails.
 Zoals je op de foto hierboven kunt zien, doet Rihanna ook wel wat aan haar nagels. Die smileys zijn super cute en staan haar ook geweldig. Het is vrij simpel om smileys op je nagels te doen, en je kunt het op verschillende manieren doen. En je smileys hoeven ook niet per se allemaal hetzelfde te zijn. 
 Het leukste is om steeds verschillende smileys te doen, net als wat Rihanna deed (zie foto). Wil jij dit ook doen op je nagels? Lees dan de gebruiksaanwijzing hieronder!

How do you Do?
1. Zorg ervoor dat je in ieder geval Base Coat, Geel, Zwart en Top Coat klaar hebt liggen.
2. Breng een laagje Base Coat op al je nagels waar je je smileys op wilt hebben en laat het drogen. Base Coat helpt je natuurlijke nagels beschermen.
3. Zodra de Base Coat opgedroogd is breng je het laagje geel aan voor de kleur van de smileys, laat dat dan ook drogen.
4. Als het geel ook is opgedroogd breng je met een tandenstoker of dotting tool twee stippen aan op iedere nagel voor de ogen van de smileys. Maak daarna heel voorzichtig met een dun kwastje de mondjes van de smileys en laat dat dan weer drogen.
5. Als laatste breng je de Top Coat aan. Dat beschermt je kunstwerk en zo blijft het langer op je nagels zitten en het gaat er ook mooi van glanzen. Tenzij je Top Coat Matt hebt, daar zie geen glans.

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten