donderdag 1 november 2012

fimo canes

Nagellakliefhebbers kennen ze vast wel, fimo canes. Ik ken ze nog niet heel lang en ik vind het superleuke dingen. Jammer genoeg verkopen ze hier geen fimo canes.
Zoals je op het plaatje kunt zien zijn fimo canes van die langwerpige slierten met figuurtjes erop gegrafeerd zoals fruit ofzo.
Het is gemaakt van fimo klei, als je dat thuis hebt, kun je dat ook gerust zelf maken. Ook is er een speciale lijm zodat die fimo canes goed op je nagels blijven zitten. Dan nog een laag top coat en je hebt weer superleuke nagels!
Jammer genoeg weet ik niet waar je fimo canes of fimo klei kan krijgen, ook kunnen ze het in potjes verkopen, zodat het al is gesneden en dat je het meteen op je nagels kunt plakken. Dat is dan weer een klusje minder.


xoxo

donderdag 25 oktober 2012

hello!

Ciao!

Laat ik me maar eens voorstellen. Mijn naam is Jasmijn, ik ben 13 jaar en woon in Nederland. Misschien kennen jullie mij nog wel van mijn vorige blog stardollsgb.blogspot.com. Maar daar ben ik dus mee gestopt want ik vond het niet leuk meer. 
Dus nu ben ik er weer met een gloednieuwe blog dat draait om nail art, jullie kennen het vast wel. Ik kom met mijn favoriete nail art ideeën en ook met de ideeën die ik zelf uit probeer! Ik hoop dat je me zult gaan volgen en ik zal zeker wel wat meer berichten posten!

xoxo